5 nya sätt att utforska förspel på

5 nya sätt att utforska förspel på

Förspelet är kanske den viktigaste delen av sexet. En man kan vara redo för sex bara sådär medan en kvinna oftast behöver lite mer tid att förbereda sig på. I perioder kan förspelet gå i stå när man är stressad eller trött och det kan krävas en liten ansträngning för att hitta tillbaka till ett mer tillfredsställande förspel. Här nedan kan du läsa om 5 sätt att utforska förspel på.

Med ögonbindel

Man brukar alltid säga att alla andra sinnen förstärks när man tar bort ett sinne. Låt känseln ta över under förspelet genom att sätta ögonbindel på dig själv eller din partner. Medan en av er har förlorat synen kan den andra leka med olika slags beröring. Ni kan leta lite hemma och se vad ni hittar – kanske finns det lite fjädrar liggandes från i påskas? Ni kan leka med olika temperaturer genom att använda isbitar som ni låter glida utmed varandras hud. Det är upp till er om ni låter ögonbindeln sitta kvar under sexet.

Offentligt

Om ni blir tända av tanken sex i det offentliga så kan ett offentligt förspel vara riktigt spännande. En bra idé kan vara att skaffa en diskret sexleksak såsom ett vibroägg som är inne i henne medan han kan hålla i fjärrkontrollen. En sån här manick kan användas på restaurangen, i parken, på klubben eller till och med på släktmiddagen. Att låta sin partner njuta utan att ens ta i hen kan vara riktigt upphetsande, och när ni väl kommer hem och får slita kläderna av varandra kommer ni att vara upphetsade som aldrig förr.

Var och en för sig

Om ni båda jobbar sent så kan ni under dagen egga varandra med några heta sms som beskriver vad ni tycker om med varandras kroppar eller vad ni ska göra med varandra när ni ses. Hon kan investera i knipkulor som hon kan använda för att värma upp under dagen eller på vägen hem i bilen. Knipkulor är inte bara till för träning av bäckenbotten, de kan också vara en extremt upphetsande upplevelse att använda.

Strippa

Att strippa behöver inte betyda att du behöver en pole och skyhöga klackar. En striptease kan vara precis det du vill att det ska vara. Överraska din partner med en inövad koreografi till er favoritlåt där du långsamt tar av plagg efter plagg efter plagg och kanske till och med låter din partner hjälpa till i slutet. Ett tips för en riktigt lyckad striptease är att göra det långsamt. Ju långsammare det går desto mer tid har din partner på sig att bli riktigt, riktigt upphetsad.

Het mat

Med het menar jag inte varm. Det finns vissa maträtter som innehåller afrodisiakum som sägs kunna göra er upphetsade. Om det stämmer eller ej vet jag inte, men man kan ju vara sexig på fler sätt än ett. Testa er fram med en lyxig trerätters middag med ostron, fikon, jordgubbar och choklad. Om de inte hjälper att bara äta maten kan man ju alltid äta den från varandras kroppar eller ha sex på matbordet?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *